DAKGOOT REINIGING

OP ZOEK NAAR DAKGOOT REINIGING IN AMSTERDAM?

Heeft u een vieze dakgoot en heeft u hulp nodig om deze te reinigen? Dan helpt Bouma Riool Service Amsterdam u graag verder. Wij maken dakgoten schoon bij particulieren en bedrijven, waar we deze werkzaamheden van een enkele keer tot regelmatig uitvoeren.

Wij maken niet alleen dakgoten schoon, maar repareren of vervangen deze ook. We inspecteren dan eerst de schade die is ontstaan en bieden u dan opties aan die we eerst met u bespreken. Door de dakgoot regelmatig te controleren en schoon te maken waar nodig, voorkomt u vaak schade. De schade die wij vaak zien terugkomen zijn onder andere lekkage en schimmel. Schade is altijd vervelend en kunt u voorkomen door regelmatig en reiniging te laten uitvoeren door Bouma Riool Service.

WILT U ZELF UW DAKGOOT SCHOONMAKEN?

Als u zelf uw dakgoot wil schoonmaken is dat zeker mogelijk. Dit is geen moeilijk proces en is goed zelf te doen. Een ladder, bladblazer, handschoenen en een tuinslang zijn vaak al genoeg om een reiniging uit te voeren. Mocht het zijn dat dit niet genoeg is om de dakgoot te reinigen, dan helpen wij u graag verder met uw dakgoot reiniging in Amsterdam. Wij hebben de dakgoot zo schoon en kunnen eventueel ook nog een bladvanger voor u installeren. Dat voorkomt dat blad zich kan ophopen in uw regenpijp.

AL JAREN ERVARING EN PERSOONLIJK ADVIES

De experts van Bouma Riool Service hebben veel kennis op het gebied van regenpijpen en dakgoten. Wij houden ons hier al jaren mee bezig en geven altijd eerst advies op maat voordat wij aan de slag gaan. Elk probleem en situatie vergt vaak een andere oplossing. Heeft u vooraf eigen wensen of een vraag, dan beantwoorden wij deze graag. Zo helpen wij u verder en proberen wij altijd aan deze wensen te voldoen. Wilt u meer informatie over dakgoot reiniging of heeft u een andere vraag? Bel ons dan snel op: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via de contact-pagina.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!