GOOTSTEEN VERSTOPT

MOET UW GOOTSTEEN ONTSTOPT WORDEN?

Heeft u last van een verstopte goosteen ? U kunt dan iets zelf proberen, maar ook dit kan schade veroorzaken. Mocht het daardoor niet lukken, kunt u een specialist inschakelen van Bouma Riool Service. Wij weten alles over verstoppingen en kunnen voor uw een passende oplossing geven, het adviseren, inspectie en reparatie.

EEN GOOTSTEEN ONTSTOPPEN VEREIST ACTIE

Loodgieters van Bouma Riool Service hebben jaren lange ervaring in het onstoppen van verstoppingen. Onze specialisten kunnen aan de hand van de inspectie zien welke methode er moet worden toegepast, om tot het beste resultaat te komen. De servicewagens bevatten de juiste apparatuur en materialen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht er uiteindelijk aan de hand van deze inspectie op het eerste oog niks zien, dan maken we gebruik van een camera inspectie, om alsnog het probleem op te sporen.

PREVENTIE VOOR EEN VERSTOPTE GOOTSTEEN

Een goosteen die verstopt is, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan de riolering, maar ook aan een weggezakte leiding. Gootsteen verstopping is vaak makkelijk te voorkomen. Het beste is op dat moment niets door gootsteen te spoelen. U kunt daarbij denken aan, etensresten, vetten en bakolie. Dit kan leiden tot verstoppingen.

 

UW GOOTSTEEN ONTSTOPPEN MET GARANTIE

Is uwf wasbak verstopt, dan is het raadzaam om zelf niet aan de slag te gaan met de verstopping. Hiermee kun je voorkomen dat er schade ontstaan en de verstopping daardoor niet gemakkelijk te verhelpen is. Het kan dan gebeuren dat onze specialisten meer werk moeten verrichten door dat u geprobeerd heeft, het probleem op te lossen.

Bouma Riool Service zorgt voor een snelle en adequate oplossing, waardoor veel problemen snel worden opgelost. Is uw gootsteen verstopt ? Bel dan naar: 020 26- 24 60 of neem contact op via ons contactformulier.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!