RIOOL ONTSTOPPEN

AFVOER OF RIOOL ONTSTOPPEN IN AMSTERDAM?

Heeft u last van een verstopte afvoer en daardoor het water niet meer goed wegloopt. Dan zit het probleem vaak in de afvoer maar ook in de riolering. Jaarlijks wordt er gemiddeld in elk huishouden zo’n 150.000 liter afvalwater gemaakt. Al het afvalwater uit alle voorzieningen van één huishouden, wordt uiteindelijk vervoerd door het riool. Daardoor  is er een mogelijkheid door het vele gebruik, dat er een onstopping kan komen in uw riool. Vaak kunt u daardoor ook niet meer gebruik maken van alle huishoudelijke voorzieningen. Dit kan zijn de keuken, douche, toilet etc. Er is daarom ook maar één oplossing mogelijk en dat is de afvoer of het riool ontstoppen.

WAT VERSTAAN WE ONDER EEN RIOOLVERSTOPPING?

Een verstopping in het riool of een afvoer, houdt in dat er een blokkade is in een leiding van uw huishouden. Alle huishoudelijke voorzieningen van het huis, die aangesloten zijn op het water, staan in verbinding met de riolering door middel van leidingen. Het is daarom altijd mogelijk dat er een blokkade ontstaat bij oude riolerings systemen. Dit kan zijn door voedselresten, vet resten, maar ook door scheuren en verzakkingen van de leidingen.
Ook komt het nog weleens voor, dat de leidingen verkeerd zijn aangesloten en er daardoor een onstopping kan ontstaan. Door te ontstoppen kunt u er weer voor zorgen, dat u weer snel gebruikt kunt maken van alle voorzieningen in uw woning.

ZELF MET DE ONTSTOPPER AAN DE SLAG?

Zelf ontstoppen is wat men vaak als eerst gaat proberen. Hierbij kunt u denken aan middelen die u in de afvoer kunt gieten en het probleem zou kunnen oplossen. Echter zit hier een groot nadeel aan en dat is dat uw leidingen hierdoor aangetast kunnen worden. Dit zou uiteindelijk op en duur kunnen leiden tot schade aan de leidingen. Een ontstopper zou hiervoor een betere oplossing zijn en voorkomt schade. Wanneer een verstopping redelijk diep zit, zal een ontstopper helaas niet het gewenste resultaat behalen en zal de verstopping in takt blijven.

SCHAKEL BOUMA RIOOL SERVICE IN VOOR UW ONTSTOPPINGEN

Onze specialisten kunnen ervoor zorgen, dat erg diepe verstoppingen kunnen worden verholpen. Wij kijken eerst naar het probleem en met een goede aanpak zullen wij het probleem voor u oplossen. Wij raden het aan om niet te veel zelf te proberen, om schade te voorkomen. Bouma Riool Service heeft al jarenlange ervaring in het ontstoppen en maken gebruik van de nieuwste technieken, om zo tot het beste resultaat te komen. Bel ons snel op: 020 260 24 60 of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!