TOILET VERSTOPT

IS UW TOILET VERSTOPT IN AMSTERDAM?

Heeft u een verstopte toilet ? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zoals het te veel gebruik maken van wc papier of vochtige doekjes. In dit geval kunnen onze specialisten uw toilet zo ontstoppen.

Wij maken gebruik van een elektrische-trekveer die tot het gewenste resultaat zult leiden. Een ander mogelijke oorzaak van een niet werkend toilet, is een stortbak die langzaam stroomt of vol loopt, omdat deze niet goed werkt. Vaak komt dit door kalkafzetting of een niet goed werkende vlotter.

EEN VERSTOPT TOILET DAT VAKER TERUG KOMT?

Heeft u vaak last van een toilet die verstopt raakt ? Dat kan komen door een verschuiving in de leiding aansluitingen. Vaak ligt het probleem niet direct in het toilet maar liggen ze dieper in het riool. Onze specialisten hebben daarvoor de beschikking over de beste apparatuur, in onze servicewagens.

Met deze mogelijkheden tot onze beschikking kunnen alle verstopping worden verholpen. Uiteraard geven wij als eerst een indicatie wat er mogelijk zou moeten gebeuren en daarna wat de volgende stap is. Een mogelijkheid die wij aanbieden is door middel van een camera inspectie van het riool, altijd in overleg met de opdrachtgever.

Bij deze camera inspectie, wordt uw toiletpot verwijderd en kunnen we de riool camera inbrengen. We werken hierbij met monitoren waarbij we direct, problemen en schade kunnen ontdekken. Zodra het probleem is ontdekt kunnen we dit vaak ter plekke schoonmaken of repareren.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!