AFVOER VERSTOPT

IS UW AFVOER VERSTOPT IN AMSTERDAM?

Een verstopte afvoer kan erg vervelend zijn. Woningen en bedrijven bezitten vaak meerdere leidingen die verstopt kunnen raken. De meeste verstoppingen opstaan in de keukenafvoer of het douche putje, waardoor het water niet meer kan wegstromen.

Als deze verstoppingen niet verholpen worden dan zorgt dit ervoor dat ook het riool verstopt raakt. Dat kan grote schade veroorzaken en dat schiet niet op. Een bedrijf als Bouma Riool Service kan uw leidingen en riolering inspecteren en problemen snel opsporen om zo eventuele schade te voorkomen. Wij geven eerst advies en verhelpen daarna eventueel het probleem of voeren een reparatie uit.

BOUMA RIOOL SERVICE  IN AMSTERDAM ONTSTOPT SNEL UW RIOOL EN VOORKOMT SCHADE

Als uw afvoer of riool verstopt is regelt Bouma Riool Service snel een oplossing. Voordat wij aan de slag gaan bespreken wij de opties met u. Alle materialen en gereedschappen die wij voor deze klus nodig hebben, nemen wij mee in onze bedrijfsauto. Zo kunnen we gemakkelijk uw riool of leiding schoonmaken of ontstoppen.

Mocht u last hebben van gebreken van doen wij voor reparatie altijd eerst een voorstel om de schade te repareren. Onze experts zijn altijd in de buurt, omdat al onze experts werkzaam zijn in Amsterdam en omstreken. Heeft u dus een probleem dan zijn wij snel ter plaatse. Bel snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via de contact-pagina en wij sturen zo snel mogelijk iemand naar u toe!

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!