RIOOL REINIGEN

Riool reinigen Amsterdam komt vaak voor

Daarom helpen wij u graag vakkundig en snel met uw riool verstopping in Amsterdam. Onze mechanische reiniging reinigt verschillende buizen en leidingen zoals verstopte standleidingen, gresbuizen, riolering en afvoerleidingen.

Bouma Riool Service is in Amsterdam gevestigd en  beschikt over ervaren experts die voor de juiste oplossing zorgen. Onze experts maken gebruik van de juiste freeskoppen en spiralen om de rioolreiniging in Amsterdam zo snel mogelijk op te vervullen. Door riool problemen zo snel mogelijk op te lossen kan het u veel geld schelen.

Een riool verstopping in Amsterdam of last van wortelgroei in Amsterdam?

Oudere rioolstelsels hebben vaak last van wortelgroei. Doordat de buizen er al een geruime tijd liggen is de kans op wortelgroei groter dan met nieuwe buizen. Wortelgroei kan voor gebroken riolering zorgen en groeit razend snel door de grote hoeveelheid water die door het riool stroomt.

Hoe groter de wortel wordt, beste groter de schade die de wortel veroorzaakt. Naast het breken kan de riolering ook verstopt raken, waardoor hij zijn werk niet meer kan doen. Wacht daarom niet te lang als u problemen vermoed. Hoe langer men wacht beste groter de schade wordt.

Wij krijgen vaak de vraag of onze machines schade aanbrengen. De machine die wij gebruiken zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat en de werkvloer blijft ook nog eens schoon. Door het gebruik van hoge druk is er geen wortel die ons tegen houdt.

Na een korte inspectie zien wij vaak welk vuil zich in het riool bevindt. Wij maken gebruik van verschillende spuitkoppen die voor elk soort vuil weer anders is. Daarom krijgen wij het gehele riool schoon.

Heeft u een vermoedde of heeft u last van wortelgroei of een verstopt riool? Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of contacteer ons via het contact-formulier.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!