WASMACHINE AFVOER VERSTOPT

IS DE WASMACHINE AFVOER VERSTOPT IN AMSTERDAM?

Heeft u last van natte was, die u uit de wasmachines haalt ? Of loopt het water uit uw wasmachine. Dan kan het zijn dat uw wasmachine afvoer is verstopt en deze ontstopt moet worden. Vaak ligt het daarom ook niet aan uw wasmachine, maar aan de afvoer die niet meewerkt.

Door middel van ontstoppen is het probleem zo opgelost maar in het ergste geval zal de afvoer vervangen moeten worden. Het is verstandig om het niet zelf te proberen en het over te laten aan professionals als Bouma Riool service, aangezien er schade kunt ontstaan. Aller eerst nemen wij een indicatie op van het probleem en vanuit daar kijken we voor een passende oplossing.
We draaien de wasmachine met een paar testen en kunnen aan de hand van daar zien waar het aan ligt.

EEN NIEUWE AFVOER OF AANPASSING

Heeft u een nieuwe afvoer nodig of moet hij worden vervangen dan bent u bij Bouma Riool Service op het goede adres. Heeft u vaker problemen met uw afvoer, dan is het verstandig om de afvoer te laten vervangen. Hiermee voorkom je de kans, dat het nog een keer gebeurd en daarmee kosten kunt besparen.

Deze problemen komen over het algemeen dagelijks voor en rijden daarom altijd met een compleet gevulde servicewagen, zodat we de problemen direct kunt oplossen. Onze servicewagens beschikken altijd over de juiste onderdelen en materialen.

ALTIJD EEN HELDERE AFSPRAAK

Vooraf bespreken we altijd alle opties met u, voordat we daadwerkelijk te werk gaan.
Onverwachte kosten zullen hierbij nooit voorkomen, want deze worden altijd vooraf met u besproken. Heeft u last van een verstopte wasmachine afvoer ? Neem dan direct contact op via: 020 260 24 60 of gebruik ons contact formulier.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!