CAMERA INSPECTIE

Riool inspecteren door camera inspectie  Amsterdam?

Als er een vermoedde is van schade in het riool dan controleren wij eerst het riool. Op deze manier kunnen wij het probleem of de schade goed in kaart brengen. Onze ervaren experts zijn opgeleid om via de camera inspectie verschillende soorten schade te herkennen. Dit wordt herkent dor gebruik te maken van een monitor, waarop de schade dan te zien is.

Door het bekijken van de beelden wordt er een inschatting gemaakt van de ernst van de schade. U krijgt daarvan een complete rapportage en een digitale tekening van het onderzochte rioolstelsel.

In de meeste gevallen gaat het om een kleine schade die zo gerepareerd is. Dit maken wij direct op uit de rapportage die afkomstig is uit de camera inspectie. Zo is uw riool in een korte tijd weer terug naar normaal en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Een rioolcamera in Amsterdam voor de scherpste hoeken

Bouma Riool Service staat erom bekend dat wij met onze rioolcamera de scherpste hoeken kunnen inspecteren. Wij doen dat al vanaf een diameter van 10 millimeter. Wij kunnen zelfs met een diameter van 250 millimeter inspecteren door middel van een duw camerasysteem. Door gebruik te maken van een duw camerasysteem wordt de camera door middel van een kabel het riool ingeduwd en kunnen wij alles inspecteren naar werking op de monitor.

Voor grotere riolen met een doorsnede van twee meter gebruiken wij een rijcamera. Deze rijcamera kan pas in het riool worden geplaatst nadat het riool goed is schoongemaakt. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze camera inspectie mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: 020 260 24 60 of  contacteer ons via onze contact-pagina.

Heeft u een ander probleem? Bel ons even op: 020 260 24 60. Wij kunnen u zeker helpen!